Inchirieri auto in Bucuresti

Avem nevoie oare de inchirieri auto? Se pare ca piata serviciilor are nevoie si de asa ceva si o sa va spun imediat de ce. In strainatate, ideea de renta a car functioneaza de zeci de ani… Sa nu mai zic in SUA… Ei bine, exista situatii si momente in viata cand ai nevoie de o masina si cea de inchiriat va fi masina potrivita. Astfel, iata cateva motive pentru care ar trebui sa inchiriezi o masina, in functie de necesitate bineinteles…

Cand inchiriezi o masina?

  • Inchiriezi o masina atunci cand a ta nu functioneaza si ai nevoie de deplasare urgenta dintrun punct A intr-un punct B. Se mai strica si masinile ca doar sunt niste simple fiare, nu ne sta in masura sa prevenim aceste lucruri din pacate. Cand e sa cedeze, cedeaza fara sa-ti ceara parerea.
  • Inchiriezi o masina cand pleci in concediu. Daca pleci 7 zile in Grecia sau la mare la Constanta ultimul lucru ce-ti poate strica concediul este masina. Se poate defecta pe drum sau poate mai grav, poate ti-o loveste cineva in marcare atunci cand stai 5 minute sa iei o cafea de la o benzinarie de pe autostrada. In fine, intelegeti ideea, nu?
  • Inchiriezi o masina atunci cand deplasarea cu masina proprie depaseste costurile aferente inchirierii uneia pentru perioada respectiva. De exemplu, vii de la Lisabona la Bucuresti cu avionul si te costa 80 de euro, nu 300 de euro cat ai plati pe benzina daca ai veni cu masina. Cauti inchirieri auto Bucuresti dinainte sa pelci de la Lisabona si la aeroport deja te asteapta masina.

Dupa cum spuneam, se observa o oarecare crestere in cererea pentru asemenea servicii si daca stau sa ma gandesc mai bine este ceva cat se poate de normal pentru ca incepem incet incet sa ne adaptam si noi mentalitatii occidentale, sa ne aliniem mai bine zis. Incepem sa analizam totul incepand de la costuri pana la ruscuri si luam deciziile cele mai bune.

Daca pana nu de mult era o adevarata mandrie sa vii cu masina din Spania sau Portugalia in Bucuresti, in ultimii ani tot mai multi romani vin din strainatate cu avionul care este mult mai ieftin, iar daca au nevoie de masina pe durata cocnediului in Romania pur si simplu inchiriaza una. Incepem sa intelefem ca fala nu inseamna altceva de cat bani risipiti aiurea si atata tot. o sa urmarim indeaproape fenomenul acesta si cu siguranta va prinde aripi si mai mult in urmatorii 5 ani.

Leave a Reply