Incotro se indreapta gamingul?

Gamingul in ziua de azi a capatat alte forme fata de cel pe care il stiam noi in anii 90. Imi aduc aminte cu atata nostalgie de jocurile pe televizor pe care le butonam impreuna cu prietenii de dimineata pana seara. Acele jocuri pe 8/16/32 de biti precum Mortal Kombat sau Street Fighter. Erau jocuri de indemanare denumite epic “Arcade”… Old School gaming o sa ramana un standart greu de atins pentru vremurile noastre desi jocuri de genul Counter Strike sau League of Legends sunt extraordinar de frumoase.

Am jucat Counter Strike pentru ani buni, am fost si profesionist chiar daca suna putin ciudat sa spui ca esti pro la un joc… Stim cu totii ca profesionistii sunt in domenii reale, nu virtuale si atat mai putin in jocuri. Jocurile pe televizor sau pe calculator au avantaje chiar daca putini sunt cei care le vad. Acestea imbunatatesc capacitatea de concentrare si dezvolta inteligenta, dexteritatea. Jucatorii de League of Legends sunt oameni care desi au o varsta frageda, sunt capabili sa gaseasca strategii avansate de dominatie intr-un timp relativ restrans. Au capacitatea de a reactiona logic si in tema de fiecare data cand este nevoie.

Si ca sa nu credeti ca gamingul este doar o prostie, un moft, un nimic neinsemnat, exista competitii internationale care ofera premii de milioane de dolar celor mai bune echipe din lume la diverse jocuri precum League of Legends, Counter Strike, StarCraft si asa mai departe. Gamingul capata o noua dimensiune si deja exista posibilitatea de a-ti face un job din aceste jocuri pe calculator. Da, multi or sa rada, insa se pot face bani doar jucand jocuri toata ziua. Youtube este una dintre cele mai importante surse de venit pentru asemenea gameri, contractele semnate cu acest site iti pot baga bani frumosi in buzunare atata timp cat esti capabil sa produci content relevant.

Leave a Reply