Instalatii de incredere numai cu BransamentGaz

Din pacate romanii s-au obisnuit sa isi bage nasul unde nu le fierbe oala. Ne pricepem la toate si reparam de toate. Cand e ceva bransament de facut, apa, gaze, canal, mesterul din noi ne impinge sa punem mana si sa lucram instalatii chiar daca in mod normal acestea necesita o mana autorizata. Dupa anii 90, numai cine nu a vrut nu s-a facut meserias. Astfel au aparut o gramada de oameni care cunosc meserie, insa nu indeajuns de bine. Nu sunt calificati iar acest lucru nu iti ofera siguranta unei lucrari calitative.

Cele mai importante bransamente sunt cele de gaze. Sub nici o forma nu trebuie sa lasati oamenii neuatorizati sa umble la aceste instalatii. Daca vreti sa bransati casa la gaze apelati la baietii de la BransamentGaz, nu va apucati sa mesteriti voi avand impresia ca va pricepti. Siguranta casei si a familiei trebuie pusa intotdeauna pe primul plan. Vedem zilnic la televizor case care sar in aer din pricina imporvizatiilor aduse instalatiilor de alimentare cu gaze. Intotdeauna trebuie sa apelati la oameni autorizati sa intervina la asemenea lucrari.

Aceasta mentalitate trebuie aplicata in toate cazurile, nu doar la gaz. Atunci cand avem de renovat sau de construit o baie trebuie sa apelam la oameni calificati in toata regula, nu mesteri de ocazie sau meseriasi fara diploma. E nevoie de siguranta si de inteligenta. De exemplu la mine pe scara stau 3 instalatori, 3 oameni care lucreaza ca paznici pe bani de nimic iar in timpul liber mai sunt si meseriasi de ocazie, instalatori. Asa de bine se pricep caci au legat gresit scurgerea la pentru masina de spalat si toate zoaiele vecinilor veneau la mine in baie, pe ghena. E incredibil… ce nu face omul pentru un ban in plus? Eu inteleg ca este saracie, ca oamenii trebuie sa se agite destul de mult pentru a-si aisgura un trai decent, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne dam rotunzi ca suntem experti in de toate atata timp cat in realitate suntem paznici. Lasa-l pe cel care e instalator in viata reala sa vina sa lucreze la reteaua de apa, mi se pare mai inteligent.

Leave a Reply