Internetul in afacere

Stiu din propria experienta cat de important este furnizorul de internet atunci cand ai o afacere care depinde de transmisia de date. Pot spune cam avut internet de la aproape toti marii furnizori de astfel de servicii de pe piata din Romania si niciunul nu ofera exact ceea ce iti promite. Asa e moda la romani probabil, promitem marea cu sarea si cand e vorba de primit observi ca nu e nici pe departe ce trebuia sa fie.

A trebuit sa renunt la vreo 3 furnizori de internet pana acum ca sa ajung la UPC. Nu stiu cum stau ei cu furnizorii casnici, insa pe partea de business nu le-am gasit defect inca. Reteaua este stabila si totul functioneaza la parametrii normali, 24/24. Nu imi aduc aminte sa fi avut probleme legate de conexiune. Adevarul este ca atunci cand am proiectat reteaua de calculatoare si cea de cabluri am apelat tot la ei si le-am cerut sa se ocupe ei de cablare structurata. Ne pricepeam si noi sa le legam si sa le montam, insa nu ne pricepeam la optimizat. Sunt de acord ca merita investitia atata timp cat tehnicienii au facut o treaba perfecta, de nota 10 as putea spune, care noua niciodata nu ne-ar fi iesit asa. Profesionalismul si optimizarea se plateste si eu unul sunt de acord cu aceasta practica.

Abonamentul este destul de ok, nu am prea avut timp sa ii caut nod in papura, dar totul functioneaza la parametri normali. Au cateva pachete de abonamente care merita studiate in amanunt. Mi-au facut o oferta si pentru Office 365 pe care nu am putut sa o refuz. Chiar aveam nevoie de asa ceva. Acuma, toata lumea o sa ma intrebe ce este Office 365? Cei interesati sa afle, sa mearga pe link si or sa se lamureasca. Ma bucur sa vad ca in sfarsit exista o firma ce furnieaza servicii serioase. Sper sa ramana asa, sa nu ma trezesc cu cine stie ce surprize pe viitor, caci vorba aceea, orice minune tine doar 3 zile. Au trecut mai mult de 3 zile de cand am inceput afacerea si totul e in regula.

Leave a Reply