Internetul, blogurile si societatea

Va aduceti aminte cum arata Google back in the 90’s? Era atat de simplu si de limitat. Astazi, internetul este extraordinar de avansat fata de atunci. In mai putin de 15 ani am evoluat incredibil de mult iar in anul 2015, internetul incepe incet incet sa joace o carte din ce in ce mai importanta in comert. Dupa cum stim cu totii, internetul este suport pentru vanzare atata timp cat exista utilizatori. Utilizatorii internetului sunt din ce in ce mai numerosi pe masura ce aceasta minune a secolului 21 incepe sa ne invadeze societatea din ce in ce mai aprig pe toate palierele. Astazi, internetul este util absolut in toate domeniile. Este precum o caracatita ce si-a intins tentaculele astfel incat sa acopere intreg globul pamantesc.

Ce legatura cu blogurile cu aceasta expansiune a internetului? Ei bine, blogurile sunt site-uri suport excelente pentru dezvoltarea magazinelor online. Multi or sa intrebe cum poate un blog sa ajute la asa ceva? Ei bine, fiind site-uri vazute mai bine de Google fata de altele, blogurile ajuta la pozitionarea in Google mai buna a magazinelor online prin linkurile de calitate trimise prin aceastea. Articolele scrise pe bloguri cantaresc destul de mult in ecuatia pozitinarii superioare in Google. Daca ai un magazin online, o pozitionare superioara iti garanteaza un trafic mult mai mare pe anumite cuvinte cheie, ceea ce inseamna mai multe sanse de a-ti creste vaznarile.

Iata cum internetul si blogurile onduleaza societatea intr-un mod pe care nimeni nu cred ca putea sa si-l imagineze in urma cu 15 ani. Cine si-ar fi imaginat atunci ca astazi vom aveam Emag sau PCGarage? Magazine online mamut, cladite prin tehnici de seo bine puse la punct dar si prin seriozitate si investitii reale pe masura.

Leave a Reply