Interziceti xenoanele nesimtite

Sper din suflet sa intre o lege in viguare care sa interzica xenoanele nesimtite. Pacat ca nu exista pe strada politie care sa faca ceva controale de rutina. Sa steie Garcea acolo in mijlocul strazii unde-i e locul si sa treaga pe dreapta aleatoriu. Imposibil sa nu fie orbit de vre-un cretin ce-si pune xenoane capabile sa lumineze pana la luna si inapoi.

Sa ai xenoane foarte puternice este o nesimtire si un pericol pentru ceilalti participanti la trafic. Cu siguranta am avut cu totii momente in care am fost nevoiti sa tragem pe dreapta din cauza idiotului care vine din fata cu xenoane. Cred ca acesti indivizi merg pe ideea ca persoana lor e cel putin miezul din dodoasca si are intaietate la observarea carosabilului fata de oricine altceva. Este un dumnezeu al egoismului si nimeni de pe sosea nu este mai important de cat el.

Daca fabricantul iti pune niste limite prin anumite becuri, stie el de ce o face. Nu e nevoie sa vii tu ca taranul sa le schimbi. Poti pune niste becuri mai eficiente si mai scumpe, dar de ce sa dai tu , taran coclit coborat din varf de munte, bani pe becuri? Oricum ai o troaca de masina de maxim 1000e , an de fabricatie maxim 2000… Nu esti dispus sa dai 100 de lei pe un bec, asa ca strangi cureaua 2 luni, mananci numai iaurt cu pita si pui xenoane. Macar sa vezi noaptea ca si ziua daca tot dai 10% din valoarea masinii pe aceasta instalatie, nu?

In fine, sa lasam rautatile de-o parte si sa ne vedem de ale noastre lucruri. Mi-ar place sa fie oameni cu bun simt pe strada, pe sosea, dar se pare ca nu avem nici o sansa. Nu e de mirare ca se intampla atatea accidente pe soselele din Romania atta timp cat asta e modul de a gandi: eu pe primul loc, nu conteaza restul.

Leave a Reply