Intrebare

Oare daca m-as duce cu o floare sa o daruiesc unei fete care-mi place, m-ar considera demodat si inutil, sau se va bucura? Sunt de parere ca fetele au cam incheiat socotelile cu florile si e pacat. Odata cu acest deznodamant nefericit s-a dus putin din sensibilitatea lor si din afectiune.

Fetele sau mai bine zis caracterul feminin, e vestit pentru afectiune si sensibilitate. Am observat ca in ultima vreme tot mai putine fete sunt cu adevarat sensibile si cu bun simt. Poate ca si scoala care nu reuseste sa mai educe pe nimeni are o parte din vina, la fel si parintii. Nimeni nu te invata cum sa cresti un copil, fiecare incearca in felul sau dar se pare ca nu e de ajuns. Cate buchete de flori am mai vazut pe la fete? Sa mearga cu ele pe strada alaturi de un baiat?… niciunul..

Uite, de exemplu mie mi-ar place sa cunosc o fata care se ocupa cu aranjamente florale. Cu siguranta are un caracter total opus al fetelor care considera florile niste simple obiecte nefolositoare. Cati nu am auzit fetele vorbind despre flori la modul : “Ce sa fac eu cu florile? Se ofilesc dupa 3 zile si le arunc.” Cu greu m-am abtinut sa le raspund ca le pot aduce si flori de plastic daca asta le e grija, ca se usuca in 3 zile 😀 Nu mi-am batut capul. E clar ca ceva nu s-a legat acolo si am decis sa parasesc incinta cum s-ar spune.

Ar fi un experiment destul de interesant si poate ca odata o sa si fac acest lucru. Sa ies pe strada si sa ofer flori. Sa urmaresc apoi cate fete le pastreaza si cate le arunca pe drum.

Leave a Reply