Jocurile online au devenit mai atractive ca niciodata

Jocurile online s-au dezvoltat destul de mult in ultimii ani in directia browser. Exista foarte multe site-uri care ofera distractie cat cuprinde, gratis. Da, jocurile in browser sunt gratis si va pot tine captivi ore bune in fata calculatorului. Eu unul daca as avea timp m-as juca toata ziua jocuri online pentru ca au acel ceva care te tine lipit de tastatura, poate si faptul ca mie imi plac foarte mult jocurile arcade, old school contribuie la aceasta pasiune pentru jocurile in bowser.

Adevarul este ca cei mici se bucura cel mai mult de aceste joculete, sunt solutia perfecta si pentru parinti care pot sa le ofere celor mici distractie destul de ieftina. Ca sa rulezi in browser un joc nu ai nevoie de placa video dedicata sau cine stie ce calculatoare performante. Merg chiar si pe Pentium 4 daca mai aveti pe-acasa, si sunt sigur ca inca mai aveti. Exista chiar si jocuri cu Barbie pentru fetite in cazul in care va gandeati ca aceste jocuri sunt adresate baietilor. Nu, bineinteles ca exista diversitate pentru toata lumea.

Baietii de exemplu au la dispozitie jocuri cu zombie. Sincer sa fiu, m-as juca si eu vreo cateva ceasuri bune impuscand la zombalai, insa timpul nu imi permite. Mai dau o raita din cand in cand prin aceste joculete, insa foarte rar, maxim de cateva ori pe luna si atunci numai cand am ceva de asteptat pentru a-mi putea continua munca. Si nu, nu sunt jocuri violente daca asta credeati. Sunt mult mai recomandate pentru copii acest gen de jocuri de cat cele complicate pe calculator, indiferent cat de mult sunt laudate acelea pe internet. Pana la urma, fiecare parinte stie ce isi doreste sa invete copilu sau.

Curios cum vor evolua jocurile online daca astazi avem atata diversitate in jur. Avem jocuri cu zombie, jocuri cu Barbie, jocuri cu masinute si cate si mai cate perfecte atat pentru cei mici, cat si pentru noi, cei mari si maturi cu o inima vesnic tanara. Nu e o rusine sa spui ca ai suflet de copil, rusine e sa te prefaci ca esti matur doar…

Leave a Reply