La ce ne uitam cand cumparam un aragaz?

Multi dintre voi or sa spuna ca a cumpara un aragaz este un lucru cat se poate de banal, ca nu ai ce sa compari la aragaze si ca sa stai sa te uiti pe net dupa cel mai bun aragaz este o pierdere de timp. Ei bine, nu e chiar asa. Aragazul pe care il avem in bucatarie trebuie ales in functie de cateva criterii banale, elementare, dar in acelasi timp foarte importante din anumite puncte de vedere.

Asadar, la ce ne uitam cand cumparam un aragaz?

  1. Dimensiunea. Fratilor, aveti o mobila de bucatarie facuta pe comanda? Masurati vechiul aragaz si cautati ceva de aceeasi dimensiune. Vreti sa mobilati bucataria? Atunci cumparati prima data aragazul si asigurati-va ca se incadreaza ca dimensiune cu restul mobilei. Am vazut aceasta gresala de prea multe ori ca sa nu o pun prima.
  2. Culoarea. Aveti mobila de bucatarie inchisa la culoare si voi cumparati un aragaz … alb. Nu cred ca e tocmai de bun gust. Aveti nevoie tot ce o culoare inchisa? Ar merge unul din inox precum cel de aici. Un aragaz Beko este intotdeauna o alegere calitativa.
  3. Cuptorul poate sa fie de doua feluri: pe gaz si electric. Aici ramane la alegerea fiecaruia ce-si doreste. De mentionat ca un cuptor electric consuma energie electrica… multa… Depinde de voi cat de des il folositi. Daca sunteti genul care il folositi din an in paste, puteti alege si un aragaz cu cuptor electric.
  4. Calitatea este de asemenea foarte importanta. Incercati sa stati departe de un aragaz ieftin. Cu siguranta nu vreti o defectiune la un echipament ce functioneaza cu GPL, Butan sau Metan. Cele mai calitative aragaze le gasiti pe beko.ro.

Dupa cum putem vedea, sunt cateva aspecte destul de importante de luat in calcul atunci cand vrem sa cumparam un aragaz. Desi aparent sunt lucruri simple, daca sunt omise, riscam sa ne trezim cu un aparat pe care nu il dorim in adevaratul sens al cuvantului.

Nu mai are importanta sa spunem si cate ochiuri trebuie sa aiba, caci aici fiecare stie ce are de gatit, cat de mult si cat de des. Aragazul este primul pe care il cumparam in materie de electrocasnice atunci cand ne mutam in casa noua sau cand decidem sa renovam bucataria de la cap la coada.

aragaz beko

Leave a Reply