La fiecare colt de strada, cate o sala de pacanele

Mergeam astazi pe jos inspre Carrefour si la un moment dat m-am oprit sa ma uit mai bine in jurul meu. Eram la o intersectie. Ma uit in stanga, sala de pacanele. Ma uit in dreapta, sala de pacanele. Merg mai departe, la urmatorul colt, urmatoarea intersectie: sala de pacanele. Intrebarea mea este in felul urmator: chiar atat de multi prosti sunt in Severin? Ei bine, se pare ca da… Altfel, ce rost ar avea oamenii sa investeasca in pacanele si sa plateasca chirii pe spatii, angajati, etc?

Din punctul meu de vedere, sa fie. Sa fie cat mai multe sali de pacanele si cat mai multi prosti care sa isi bage banii atat ai lor cat si ai parintilor, prietenilor la aparate. Daca ei atata pot sa inteleaga, cine e de vina? Ganditi-va ca eu unul nu am bagat niciodata la aparate. De ce? Pentru ca stiu foarte bine cum functioneaza si asta nu ca m-as fi interesat in mod direct. Aceste aparate nu dau de cat 10-15% din pot in momentul in care se strang un anumit numar de bani incasati. Nu va imaginati ca va pricopsiti.

Am vazut pe la TV diverse cazuri in care s-au castigat sute de milioane la pacanele si bineinteles ca acesti patroni de Sali nu au dat banii. Pai de unde sa ii dea? Doar nu de la ei… Cine a vazut vreodata patron de sala de jocuri serios? Ca doar un om serios, cu scoala si toate cele isi pune mintea la contributie si vine cu un business serios, nu cu o solutie prin care sa se pricopseasca peste noapte fara sa miste un pai. Chestia asta cu pacanelele ar trebui interzisa… La fiecare colt de strada am ajuns sa auzim poc poc poc , sa vedem disperatii cum isi baga prostia la aparate, ca banii oricum nu mai sunt ai lor de mult…

Leave a Reply