Laptopul cel mai comod

In articolul ce urmeaza ma refer doar la comoditate, nu la configuratii. Ma refer la experienta de utilizare din punct de vedere al comoditatii. Am avut pana acum toate modelele de laptopuri, incepand cu 10 inch si terminand cu cele de 17. Stiu ca sunt si mai mari de 17, insa nu am vazut un lucru bun niciodata intr-o diagonala asa mare la un laptop.

Dintre toate, cel mai comod este cel de 13 inch. Cel de 10 este mic insa si rezolutia e foarte mica, mai mult te incurca atunci cand vrei sa citesti un text sau sa navighezi pe net. Cele de 15 si de 17 inch sunt grele. Poti sa le tii in pat, sau in masina dar iti amortesc picioarele de la ele. Cu cat diagonala e mai mare cu atat si greutatea creste.

Cel de 13 inch mi s-a parut cel mai potrivit. Are rezolutie HD asa ca paginile se deschid ca pe orice monitor de 19 inch. Cel putin pentru mine la asta se rezuma comoditatea unui laptop, sa fie usor de transportat si de tinut atunci cand lucrezi cu el in alte medii inafara de birou. Si mai ales rezolutia e foarte importanta.

Leave a Reply