Lasa punga si pleaca. 5 probleme vesnice in Carrefour Drobeta

Despre punga de mazare si Carrefour Drobeta

Ultima data cand am fost la Carrefour Drobeta mi-au venit dracii. Bai frate, dupa ce ca era omorul de pe lume la case, era plin si in magazin de n-aveai loc sa treci cu caruciorul. Am intrat sa iau si eu doua pungi cu mazare. Ok, nimic deosebit, vad ca e aglomeratie si-mi zic “Hai ma ca pana iau mazarea, pana ma mai coiesc eu prin magazin se mai duce dracului din coada de la case”… Ei bine, cum legile lui Murphy nu dau niciodata gres, bineinteles ca am gasit coada si mai mare de cat la intrare cand am terminat de aruncat cu privirea printre rafturi.

In regula, am zis ca poate gasesc vreo casa unde oamenii au mai putine alimente in cosuri. Total dezamagit. Nu exista asa ceva si in cele ce urmeaza o sa stipulez cateva lucruri pe care nu le inteleg la Carrefour Drobeta:

5 lucruri de neinteles la Carrefour Drobeta

  1. Nu inteleg de ce nu exista o casa care sa accepte numai clientii cu cosulete mici. De ce sa stau eu la coada jumatate de ora pentru ca inaintea mea sunt doi nehaliti care n-au mai mancat de 3 luni si au cumparat alimente de 5 milioane? Chiar asa de greu este sa ai grija si de clientul mic ce vine apropae in fiecare zi chiar si pentru o amarata de punga cu mazare?
  2. De ce nu exista personal care sa atraga atentia celor care isi lasa carucioarele in drum si pleaca de nebuni dupa un borcan cu castraveti? Frate lasa caruciorul fix in mijlocul drumului de n-ai loc sa treci. Stai si astepti pana vine contele sa-si ieie caruciorul, nu?
  3. De ce nu exista personal care sa degajeze persoanele care se gasesc sa stea de taina ca un rahat in poteca atunci cand e aglomeratie?
  4. De ce caruciarele mici au rotile pline de par si mizerie de abia impingi la ele. Din 4 roti e tot timpul vreuna care sa fie blocata si impingi la carucior de-ti ies capacele.
  5. De ce nu exista personal suficient intr-un magazin care vinde de miliarde in fiecare zi? Chiar asa de greu e sa ai oameni la casele de marcat astfel incat sa nu se faca cozile alea tampite? Bineinteles ca se merge pe ideea personalului minim si profitului maxim.

Astfel m-am dus, am aruncat pungile cu mazare la loc in frigider si m-am dus dracului casa, ca mai are lumea si treaba, nu doar sa stea ca prostii la coada la Carrefour Drobeta.

Leave a Reply