Lavete din bumbac de la Milenium Shopping

Desi aparent societatea din ziua de azi e mai diversa ca oricand, se pare ca aceasta diversitate nu este uniforma. Avem diversitate acolo unde exista consum in masa si cam atat. Undeva, e cam logic pentru ca nu ar putea sa exista acelasi numai de consumatori indiferent de industrie. Ne referim aici la cerere si oferta, la nevoi. Solutiile profesionale intotdeauna au fost putin mai cautate in Romania pentru ca oamenii nu inteleg ce inseamna profesionalismul.

Mentalitatea pe pune piedica

Oamenii in Romania au fost obisnuiti cu ieftin si mult, ca pe vremea lui Ceausescu. Desi au trecut 25 de ani de la Revolutie, oamenii inca nu au reusit sa isi schimbe mentalitatea si sa se indrepte inspre putin dar bun. Calitatea a inceput sa creasca incet incet in Romania, insa se vad progrese prea mici dupa cum spuneam… E nevoie de timp ca lucrurile sa se aseze, insa 25 de ani mi se pare deja prea mult timp. Cred ca ar fi trebuit sa evoluam mai mult de cat am reusit pana acum si deseori cau explicatii.

Sa luam exemplul matusii mele care are o firma de curatenie la domiciliu. De cand a inceput afacerea a mers numai pe ideea de calitate chiar daca clientii, in proportie de 80% nu erau in stare sa perceapa aceasta calitate si acest profesionalism. Fiecare casa curatata de firma ei era impecabila, insa putini reusau sa vada faptul ca acest “impecabil” deviaza din faptul ca aparatura este ultramoderna. Pana si lavetele din bumbac sunt de calitate superioara. Ea cumpara numai lavete bumbac Milenium Shopping.

Lavetele din bumbac, aliatul firmelor de curatenie la domiciliu

Atunci cand discutam despre o firma de curatenie la domiciuliu, toate aceste aspecte conteaza foarte mult. Chiar daca multi nu realizeaza, lavetele din bumbac sunt foarte importante. Daca sunt de proasta calitate sau din alt material, muncesti de-ti sar capacele ca sa cureti fara sa lasi urme. Lavetele din bumbac sunt renumite pentru capacitatea lor de a curata sticla si suprafetele lucioase si sunt folosite in acest domeniu inca din cele mai vechi timpuri, de cand s-a descoperit laveta din bumbac.

De unde cumparam lavete din bumbac de calitate?

Matusa mea cumpara de pe internet pentru ca in Severin nu ai nici o sansa sa gasesti lucruri de calitate la preturi bune. Exista lavete din bumbac si in hipermarketurile noastre, nu va imaginati ca sunt ceva unic in lume, insa au niste preturi destul de mari, iar atunci cand ai o afacere de condus, te gandesti mereu cum sa faci sa reduci costurile. E nevoie de planificare su studiu al pietei. Solutia pentru ea a fost internetul, un caz fericit. Nu as vrea sa ma gandesc ca are costuri foarte mari cu consumabilele.

Ne sta in fire sa ne deschidem afaceri, sa incercam sa prosperam intr-o tara in care prosperitatea pare sa fie din contra, de partea celor care nu muncesc. Cei care au o afacere in toata regula si se ocupa de ea, sunt oamenii de succes pe care trebuie sa ii respectam si carora le suntem datori sa le multumim. Nu pentru ca ne dau locuri de munca, ci pentru simplul fapt ca au indraznit sa incerece sa faca bani in mod cinstit, nu prin furturi si afaceri cu statul.

Leave a Reply