Legatura dintre furnizorii de internet si suportul tehnic

In domeniul business, lupta e tot mai acerba intre furnizorii de servicii de telecomunicatii. Internetul este pe primul plan in anul 2014 si reprezinta un suport de neinlocuit in domeniul transmisiilor de date. Eu personal nu detin nici o afacere, insa stiu ce inseamna sa ai nevoie de un furnizor de servicii de incredere, pe care sa te poti baza. Seriozitatea in Romania este contestabila de cele mai multe ori, indiferent de domeniul la care te referi.

Am trecut pe la usile tuturor furnizorilor de servicii de date din Romania si cei mai seriosi mi s-au parut cei de la UPC. Ofera un internet stabil (foarte important) si nu sta rau nici la un test de viteza home sau business. Cel mai dezamagit de furnizorii de internet , daca pot spune asa, am fost de suportul oferit prin departamentul de relatii cu clientii. Nimeni in Romania nu a reusit deocamdata sa creeze un astfel de departament care sa functioneze. Toate se bazeaza pe sesizare inregistrata si rezolvata candva, nu se stie cand si daca. La UPC mi s-a parut mai ok, nu e atat de multa harababura ca la ceilalti. Nu iti faci nervi explicand de 10 ori problema, nu te plimba nimeni de la un departament la altul motivand ca ei nu sunt in masura sa iti preia sesizarea, si nu astepti sfarsitul lumii sa vina mai devreme ca rezolvarea sesizarii tale.

In ceea ce priveste telefonia, am observat o oferta foarte buna la portabilitate si nu numai. Au creat un sistem ce functioneaza precum o carte de telefon si te poate scoate din bucluc furnizandu-ti numere de telefon necesare. E bine atunci cand ai un partener ca UPC, pe care te poti baza, care sa iti furnizeze servicii de calitate si care sa nu se dea la fund atunci cand vii cu o sesizare, asa cum fac majoritatea celorlalti furnizori de astfel de servicii din Romania.

Leave a Reply