Liber la herpe

Ce este herpele? Herpele este sarpele, asa ii zic eu de cand eram micut. In ultima vreme, am inceput sa vad tot mai multi serpi pe la serviciu. Statia daca este in camp, este mediul propice pentur serpi, mai ales ca in urma cu cateva luni nu mai aveam loc de soareci si de sobolani imprejur. Daca exista prada trebuie sa existe si pradator, nu?

Intotdeauna am urat serpii si paianjenii si din pacate la serviciu de asa ceva am parte in fiecare an. Serpii nu prea vin in numar mare in locurile populate. Simt vibratiile si galagia si fug. Scriu acest articol pentru a va intreba daca cunoasteti cumva vre-un truc pentru a tine departe serpii de perimetrul casei. Cunosc oameni care mi-au spus in felul urmator: sarpele nu trebuie omorat. Evident, sunt niste oameni superstitiosi care traiesc inca in Evul Mediu, insa deocamdata nu am reusit sa aflu cum alungi un sarpe.

Din punctul meu de vedere, sarpele este un animal care nu are ce cauta la curtea omului si acesta este motivul pentru care incerc sa scap de ei la locul de munca. Dupa o iarna intreaga in care am avut probleme cu soarecii, era inevitabil sa nu apara si serpii.

Sper sa gasesc o solutie mai mult de alungare de cat de starpire. Sunt constient ca nu te poti pune cu un camp de zeci de mii de metri patrati, asa ca astept cateva sfaturi din partea voastra. Fara substante toxice va rog, caci am animale de companie imprejur, mai vin copii din cand in cand pe aici si nu doresc alte necazuri. Liber la herpe sau sarpe, s-a dat startul sezonului cand cu alte cuvinte.

Leave a Reply