Lipsa de parfumerii autentice

A trecut ceva vreme de la povestea cu aoro, de unde am reusit sa comand cea mai misto facatura ever, un parfum Bvlgari… Am comandat o fiola tot de la ei si persista 3 zile, iar parfumul cand a venit persista 3 ore. Am facut retur in Cehia, caci de acolo este firma.

Se merge pe ideea de competenta a Oficiului de Protectie a Consumatorului. Acesta arma a consumatorului nu are competenta in lupta cu firmele inregistrate in alte tari. Mi-am recuperat banii dupa cateva zile si am trecut cu vederea. Dupa, am observat niste discutii pe internet de unde reiesa ideea cum ca Bvlgari nu se vinde online, doar in magazinele reale autorizate. Na, ca sa vezi facaturi ce umbla pe internet… asta e, pana nu te frigi cu ciorba nu te destepti.

Un amic imi povestea ca acelasi parfum in Germania costa 120 de euro, cu certificat de autenticitate si toate cele, deci nu are cum sa coste 38 de euro online in Romania.

Intrebarea mea este in felul urmator: exista online parfumerii autentice? De unde sa mai ai incredere ca nu vand facaturi? Daca cineva cunoaste poate sa lase comentariu aici.

Leave a Reply