Lipsesc concertele old school din Romania

Imi doresc un concert genul Eurodiscoteka Moscova. Vreau sa vad artistii anilor 80 si 90 pe scena, sa ii aud cum canta si sa ii vad cum au ajuns la capat de viata si de cariera. Vreau sa vad niste oameni care au trait cu muzica in sange timp de zeci de ani si nu s-au saturat niciodata sa urce pe scena. Vreau sa vad niste oameni care s-au sacrificat pentru a face cariera si care au reusit.

Anii 80 cu siguranta nu se mai intorc, la fel si 90. Timpul inapoi nu se mai intoarce, insa asta nu ne opreste sa retraim acele clipe. Dupa cum stiti, pentru declansarea nostalgiei nu e nevoie de cat de o amintire. Vreau sa imbatranesc cu amintirea unor ani pe care nu i-am prins prea bine, insa i-am indragit prea mult. Anii 80 nu i-am prins, clar, insa o buna parte din copilarie mi-am petrecut-o in anii 90. Captiv printre betoane, cu cheia la gat.

In fiecare seara ascultam La Bouche din discoteca de langa par. Sa tot fie 1998 – 1999. 98 si 99 au fost ani de tranzitie. Ei ne-au pregatit pentru anii 2000 si nebunia ce urma sa vina. Odata cu finalul anilor 90, lumea s-a schimbat radical intr-o directie pe care nimeni nu ar fi intuit– o atunci. Au fost ani cu BUG Mafia, ani frumosi.

Vreau sa vad in concert trupele atat de consacrate international in anii 90 si nu vreau sa merg in Rusia pentru treaba asta. Vreau sa le vad in tara mea, in Romania, o tara in care muzica Eurodance este inca la mare cautare. Oamenii sunt inca nostalgici aici si asta nu poate de cat sa ma bucure. Inseamna ca realizeaza cat de frumosi au fost anii 90 si ii vor inapoi la fel de mult ca mine.

Leave a Reply