Logitech G500 – panarama de mouse aruncat pe caldaram la moment de rascruce

Am cumparat cu multi ani in urma un mouse pentru jocuri Logitech G500, mai precis in vremurile cand inca mai jucam Counter-Strike 1.6, harti de Headshot Only. Atunci cand joci CS si ai nevoie de precizie, un mouse gaming precum cele de la Logitech pot sa iti creeze un avantaj destul de frumos. Ideea este sa le nimeri si bune. La prima impresie, mausul functiona perfect, insa defectul aparea dupa cateva ore de functionare ceea ce mi se parea destul de ciudat. Nu am inteles nici pana acum ce se intampla.

Pur si simplu, din senin, nu mai mergeau clickurile. Apasai click si nu se intampla nimic, nici click stanga nici dreapta. Sageata se misca in mod normal. L-am trimis inapoi si am primit alt Logitech G500 cu aceeasi problema. Nu stiu ce naiba s-a intamplat, e posibil sa fi fost un lot intreg defect. Alta explicatie chiar nu am. Oricum, intr-un moment de furie am dat cu el pe fereastra in curtea vecinului si cam asta a fost istoria lui. Cand era lumea mai draga si jocul mai intens, trage coane daca ai cu ce ca mausul tau…

Bai si a costat o gramada de bani mausul asta, a fost candva top of the line daca pot zice chiar asa si sincer sa fiu nu prea mi-a placut nici ca dimensiune. E prea mare si prea butucaos, greu, eu o viata intreaga am fost obisnuit sa folosesc in jocuri si in special in Counter-Strike mausi care-mi incapeau in mana si erau destul de usori ca si greutate. G500-le cu greutatile scoase din el e destul de dificil de manevrat. Probabil ca este facut pentru cei care doresc sa joace cu sensitivity 1 in Counter-Strike.

Leave a Reply