Long live Trance music

TranceAm mai discutat noi în trecut despre muzica trance, însă sufletul mă împinge să o fac din nou. Pur și simplu în momentul în care dau play la ASOT – A State of Trance, mă simt destul de bine încât să vreau să propovăduiesc acest gen muzical. Nu știu dacă vouă vă place muzica Trance, nu știu nici măcar dacă ați auzit de ea, căci este o nișă destul de mică muzica asta electronică.

Da, Trance este muzică electronică devenită celebră la nivel mondial prin prisma a câțiva DJ consacrați precum Tiesto și Armin Van Buuren. Cu timpul, fenomenul Trance a crescut constant dar totuși a rămas în background comparativ cu celelalte genuri muzicale. Așa e cu muzica asta de nișă, nu are cum să devină de mainstream. Pe mine nu mă deranjează că nu-i o muzică atât de cunoscută.

Unde poți asculta muzică Trance?

Eu unul îți recomand ASOT pe YouTube, sunt emisiunile lui Armin de câte două ceasuri, ori înregistrările concertelor ASOT, foarte bune de altfel. De asemenea există radiouri precum di.fm care au canale dedicate acestui gen muzical dar și derivatelor precum vocal trance. În România din păcate nu există această nișă, nu este ascultată pe la radio, nu există radiouri dedicate, etc…

Pe mine unul muzica trance mă face să mă simt mai liber și mai fericit, poate și pentru faptul că o pot înțelege. Fiind mereu cu tehnologia la nas pot să pricep și rostul acestei muzici făcute pe calculator, căci în realitate cam pe PC este concepută muzica trance și nu o zic cu răutate, nu e un lucru rău. Atâta timp cât sună bine, din punctul meu de vedere, poate să fie concepută oricum.

 

Leave a Reply