Louie Anderson Show

In caz ca nu stiati, desi ma indoiesc de chestia asta, Louie Anderson exista in realitate si face stand up comedy… Are un gen de umor total diferit ce vezi in Romania si cred ca este destul de normal sa fie asa. Romanii nu stiu sa rada de cat daca aud glume porcoase, injuraturi si tipete. Ca sa razi la o gluma buna trebuie sa o si intelegi mai intai, nu? Parca pula si pizda sunt mai usor de perceput si nu e nevoie sa se invarta ceva rotite in creier ca sa le intelegi rostul.

Dupa cum spuneam, Louie are un umor aparte, simplu, select si extraordinar de simpatic. L-am descoperit ca si comediant dupa ce am vazut serialul Viata cu Louie (Life with Louie) si nu ma mir deloc de faptul ca a fost un serial de desene animate care a facut istorie. Este destul de greu sa ai un umor compatibil cu toate varstele. Pe masura ce imbatranesti te schimbi, schimbi si mentalitate si modul de a gandi. Cu toate acestea, serialul Viata cu Louie se adreseaza tuturor, incepand cu copiii de 8 ani si terminand cu batranii care cu siguranta se amuza la desene la fel de tare cum se amuza si la standup comedy.

Va las sa il urmariti pe Louie grasul cum glumeste atat de simplu dar in acelasi timp atat de inteligent si simpatic. Daca as avea ocazia sa il vad live cu siguranta m-as duce mii de kilometri pentru un spectacol, insa din pacate nu prea vine el prin Europa. Statele Unite sunt o destinatie prea ambitioasa chiar daca comedia buna nu ar trebui sa aiba granite. Ma multumesc deocamdata sa il urmaresc pe Louie pe internet prin intermediul Youtube, la fel cum va sfatuiesc si pe voi sa faceti daca doriti un umor de calitate superioara.

Leave a Reply