Lucky Studio – Pareri in Iasi

Lucky Studio este printre primele studiouri de videochat din tara ca si vechime si primul din Iasi. Din cate cunosc eu, nu prea mai sunt si altele in zona, insa e posibil sa ma insel. In ziua de azi, toata lumea poate sa isi deschida o afacere si cred ca e destul de simplu sa ramai in afara problemei daca nu esti in permanenta informat. Revenind la oile noastre, incep sa apara primele pareri despre acest studio de videochat. Aici veti vedea diferenta intre o afacere serioasa si una romaneasca.

Beautiful woman in hat. Retro fashion. Dark Background.

Da, incerc sa separ afacerile romanesti de cele serioase pentru ca sunt doua lucruri total diferite. Cred ca daca stau putin sa ma gandesc, undeva la 1% dintre afacerile pe care le cunosc sunt cinstite si cu statul si cu angajatii. De cele mai multe ori, ori se trage teapa la stat prin intermediul afacerilor romanesti ori se pacalesc angajatii. Ore suplimentare neplatite, salarii de mizerie si asa mai departe. Sunt multe lucruri ce ar trebui rectificate in campul muncii din Romania.

Exista totusi cateva afaceri serioase printre care si videochatul Lucky Studio pareri Iasi. Probabil ca se incadreaza in cele 1% dintre afacerile care nu sunt guvernate in purul stil romanesc. Acolo angajatii sunt respectati si primesc salarii din care pot sa traiasca. Asta inseamna foarte mult dupa parerea mea. Una este sa lucrezi pe 7 milioane o luna de zile si alta este sa lucrezi pe 4000 de lei. Salariile la videochat deja se apropie daca nu chiar depasesc pe cele occidentale. Ganditi-va ca la cules de capsune prin Spania se fac tot undeva la 1000 de euro pe luna din care trebuie sa platesti si chiria si toate cele. Daca esti din Iasi, videochatul celor de la Lucky Studio iti poate deveni un job ca toate celelalte, pleci dimineata si vii cand se termina programul.

poza 7

Da, probabil ai uitat ce inseamna sa lucrezi la program. Eu de exemplu sunt prin campul muncii de vreo 6 ani si am schimbat pana acum vreo 5 locuri de munca. Pot spune cu toata sinceritatea faptul ca nicaieri nu mi-au fost respectate drepturile. Desi in contract eram platit la 8 ore, intotdeauna mi se cerea sa raman peste program. Bine, asta in cazul in care mi se facea contract colectiv de munca. Stiti ca unii patroni se cam feresc si de contracte ca sa nu mai dea bani la stat…

poza 5

9 Comments

  1. cristina October 22, 2015
  2. denisa October 22, 2015
  3. viorela October 22, 2015
  4. dorian October 22, 2015
  5. aida October 22, 2015
  6. beatrice October 22, 2015
  7. cindy October 22, 2015
  8. cosmina October 22, 2015
  9. silvia October 22, 2015

Leave a Reply