Luna August

Luna August este aproape de jumatate. Mai sunt doua saptamani si deja trece vara. Stateam si ma intrebam unde s-au dus aceste doua luni, fara ca majoritatea dintre noi sa mearga macar o data la strand. Nu am avut cand sa mergem din cauza vremii. Numai ploi si numai furtuni au fost, intercalate cu temperaturi destul de mici pentru strand. Apa nu prea calda cam sperie oamenii si atrage bolile.

Cred ca anul acesta s-au inregistrat cele mai scazute vanzari la costume de baie din istoria recenta. Eu unul nu imi amintesc sa fi avut vreodata vara asa sucita ca asta.

Se pare ca de cateva zile ploile au incetat si strandurile au inceput sa se umple. Toata lumea vrea sa mai recupereze ceva din  bronz si sa se bucure pe ultima suta de metrii de caldura si de razele unui soare care in curand va disparea.

Am fost si eu la strand ieri si la moda este un costum de baie push up. Fetele intotdeauna vor incerca sa impresioneze prin tinuta, asa ca pe o parte nu ma mir. E in firea lor sa isi doreasca sa atraga priviri. Eu fiind baiat, mi-am cumparat un costum de baie foarte frumos la un pret foarte fain si imi e de ajuns. Nu ma duc la strand nici sa fac parada modei, nici sa ma uit ca un “gura casca” autentic la fete. Nu sunt genul care sa nu fi vazut in viata lui femeie. Ma duc sa ma bucur de caldura si de relaxare mai ales. Vara fiind pe final, simt nevoia sa profit putin de soare daca la mare nu am reusit sa ajung. Mi-am tot facut planuri ca ma duc in Grecia si bineinteles ca nu m-am dus. Mai am putine sperante ca o sa reusesc pana la finalul lunii August. In Septembrie vin deja ploile si gata, s-a dus sezon, s-a dus soare, s-a dus distractia.

Vremea se pare ca ne-a sucit pe dos din toate punctele de vedere, asa ca nu ramane decat sa asteptam cuminti si linistiti finalul vreii daca inca ne este frica sa ne mai facem planuri de vacanta. Schimbarile climatice venite din senin nu sunt cele mai faine atunci cand pleci in concediu in strainatate.

Leave a Reply