M-am lasat de dulciuri

Nici mie nu imi vine sa cred, insa abia daca mai mananc o ciocolata la cateva luni. Pur si simplu nu mai simt nevoia de cand am inceput sa mai fac si eu putin sport. Nu e vorba ca le consider ceva rau pentru organism, pur si simplu cred ca imi iau energia din alta parte si astfel nu mai simt nevoia de ciocolata sau bomboane sau orice altceva. Nici sucuri nu mai beau pentru ca am observat ca cel putin Cola, Fanta, genul asta de suc ieftin si mult sunt daunatoare pentru organism. Bei un pahar si elimini 3 in urmatoarea jumatate de ora. Pai ce afacere e asta? Asa ca am pus capat si sucurilor carbogazoase si ciocolatei.

E destul de ciudat sa ma gandesc ca eu unul care de sarbatori traiam o saptamana numai cu prajituri, astazi nu mai simt nevoia de nimic. Intr-un fel ma ajuta ca fac destul de multa economie, nu mai dau banii pe toate prostiile posibile si imposibile. In plus, dulciurile pot sa cauzeze si greutatii corporale. Ma ingrasasem destul de mult din cauza acestora. Mai mananc din cand in cand cate o ciocolata, dar nimic mai mult. O data la cateva luni. Cred ca am ajuns la saturatie si din cauza asta nu mai simt nevoie.

Ani de zile am mancat numai dulciuri si acum cred ca e timpul sa fac o pauza. M-am lasat de dulciuri si sunt curios care vor fi efectele pe termen lung. O sa va tin la curent cu simptomele si cu rezultatele acestui regim mai putin impus si mai mult venit pe cale naturala. Ideea e destul des simpla: viata trebuie traita fara abuzuri si fara mai mult zahar de cat necesar.

One Response

  1. Dragos October 18, 2015

Leave a Reply