Mă disperă reducerile astea la încălțăminte de pe internet

Urmăresc destul de des diverse magazine online în care se vând adidași iar în ultimele luni am fost de-a dreptul scârbit de „ofertele” pe care le-au avut. Nu mă refer aici la Black Friday, ci la ofertele pe care le-au făcut așa în general, de exemplu acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Indiferent de perioada anului, magazinele cu pricina nu vând nici o pereche de adidași sub 199 RON. Indiferent. S-au obișnuit să jongleze cu discount-urile astfel încât să prostească clienții.

Din păcate cam asta se întâmplă în România cu magazinele online, acestea încearcă să prostească și să păcălească, să ducă de nas clienții, nu să ofere chiar niște promoții reale. Altfel eu nu-mi explic cum Dumnezeului, indiferent de perioada anului pantofii lor sunt 199 de lei iar când e „ofertă” ce să vezi, tot 199 lei. Păi unde e mă fraților oferta asta? Că sunt și eu foarte curios…

Păi vă spun eu oferta unde este. Se bagă un preț care cică e real de 450 de lei pentru o pereche de adidași și un discount de 50%, astfel se ajunge în jurul sumei de 200 de lei, +/20 de lei. Ei mai umblă pe la prețul acela de 450 care uneori este 350 sau 550 și variază discount-ul. Astfel, ajungi să cumperi la mega ofertă pantofi de 199 lei, la super ofertă pantofi de 199 lei, de Black Friday pantofi tot de 199 lei, de Crăciun la fel și ala mai departe. O bătaie de joc mai mare față de cea care se petrece cu magazinele online din România nu am văzut nicăieri. În străinătate magazinele online reprezintă un conceput care aduce fericire cumpărătorilor și chiar îi ajută, în România acest concept a fost deturnat oarecum și transformat într-un căcat.

Leave a Reply