Mafia pieselor auto

De mult nu mai discutasem despre acest subiect. Piesele de schimb au devenit in tara noastra atat de contrafacute, incat nu mai stii care e originalul. Cred ca originalul s-a pierdut undeva pe la a 5-a sau a 6-a copiere dupa o piesa contrafacuta. Deci s-a facut fals dupa original, apoi fals 1 dupa fals, apoi fals 2 dupa fals 1 si asa mai departe pana s-a pierdut sirul. Problema cu aceste piese contrafacute este ca desi sunt ieftine, nu au calitate. Vesnica problema: raportul calitate – pret.

De vina sunt romanii care nu realizeaza riscurile pe care si le asuma montand pe masini piese auto foarte ieftine. Trebuie inteles faptul ca nu exista ieftin si bun. Piesele ieftine sunt ieftine cu un motiv si cu un scop. E adevarat ca si nivelul de trai din Romania a favorizat aparitia acestei industrii subterane.

Saptamana trecuta insa, am reusit sa comand niste piese auto ieftine pentru masina mea de pe internet. Aveau si calitate. Mi-am jurat ca nu ma mai duc la magazinele din oras dupa ce ultima data, am facut o comanda pentru un amrotizor si a venit dupa 3 zile. Iar cand sa il montez, am constata ca nu e pentru masina mea. Asa ca am pus punct. De acum inainte daca am ceva de comandat comand de pe internet. Imi ajunge piesa a doua zi si pana acuma nu au fost probleme legate de greseli sau de incompatibilitate. In plus, piesele au fost de calitate cat de cat, nu au fost ultimele naspeturi.

Am prieteni care au comandat si ei tot de pe internet piese pentru Logan si au fost multumiti si ei. Pana si unchiul meu care are o rabla de Hyundai a comandat, si dupa ce i-au ajuns piesele mi-a spus ca sunt mai ok fata de cele cumparate pana acum din oras. Deci, cei care au aceasta marca de masina, pot sa comande piese pentru Hyundai de calitate de pe internet.

In concluzie, fiecare e liber sa comande de unde are impresia ca i se ofera piese mai calitative. Si sa nu uitam de faptul ca nu e tocmai recomandat sa cumparam cele mai ieftine piese. De preferat ar fi piesele ieftine spre mediu.

Leave a Reply