Magazinele online au ajuns la nivelul urmator

Magazinele online incep sa schimbe putin din mersul societatii daca stam sa ne gandim putin. Incep sa se cam duca vremurile in care buticurile din coltul strazii se mutau online, incercand astfel sa scape de taxe si impozite, fiscalitate si cheltuieli. Astazi, magazinele online se deschid cu scopul de a ajunge in topuri si de a vinde mult peste asteptarile oricui. Este oare posibil sa se fi dezvoltat internetul atat de mult pana in anul 2015? Daca facem comparatie cu anii 90 da, s-a dezvoltat foarte mult mai ales pe palierul de “user” sau utilizator. Astfel, totul roieste in jurul utilizatorului devenit client pe masura ce tehnologia a avansat.

Magazinele online au ajuns la nivelul urmator prin faptul ca nu mai depind atat de mult de acea plaja restransa de “clienti”. Din moment ce Iohanis a castigat alegerile pe Facebook, e clar ca lumea foloseste internetul in alt mod fata de anii 90.

Magazinele online incep sa se intreaca nu numai prin preturile mici, dar si prin calitate, diversitate. Stim cu totii cat de greu e sa gasesti o bluza care sa iti placa sau o pereche de blugi mai diferita. Atunci cand vrei sa fii unic, vrei lucruri unice. Am gasit totusi un magazin care de ani de zile iese in evidenta atat prin preturile mici cat si prin calitate combinata cu divsersitate. Le-am ramas client fidel si datorita reducerilor ce apar la intervale regulate de timp. Intra aici pentru niste geci si jachete destul de frumoase, pentru barbati bineinteles. Fetele isi vor cauta un site cu specific feminin si vor incepe sa toace banii. Nu are rost sa incep in purul sens misogin aceasta discutie. E clar ca scopul femeii pe acest pamant este de a cheltuii banii pe haine, insa hai sa admitem ca au acest drept. Nu ar avea cum sa fie atat de frumoase si elegante daca nu ar avea suportul necesar…

miniprix_post

Leave a Reply