Mai este cineva capabil sa dea ponturi si pronosticuri in fotbal?

Pariurile sportive au fost intotdeauna un domeniu tabu pentru unii dintre noi. Exista oameni care le asociaza cu norocul, exista oameni care le asociaza cu stiinta/intuitia/inteligenta. Adevarul este mereu la mijloc. Nu poate nimeni sa aforme faptul ca in pariurile sportive nu exista noroc… Cu totii am jucat macar o data la SuperBet sau StanleyBet “incercandu-ne norocul”… Exact asa si spui cand te duci sa bagi biletul, ca iti incerci norocul fiind obisnuit pana acum doar cu 6 din 49. Bineinteles ca norocul inclina greu balanta rezultatului unui meci de fotbal, nu are nimeni cum sa isi imagineze rezultatul exact.

Pe alta parte, exista oameni care traiesc bine mersi din pariuri sportive. Stau in agentii de dimineata pana noaptea si de obicei incheie ziua pe profit. Jucatorii de ocazie, cei care isi fac cate un bilet din an in paste au sanse mult mai mici de a castiga, intrucat nu sunt informati in legatura cu toate meciurile pe care pariaza. De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, toti cei pe care ii stiu ca joaca de acasa pierd 90% din bani.

Imi aduc aminte de perioada in care jucam si eu la Pariloto, agentia de pariuri sportive a Loteriei Romane. Eram prin liceu atunci cand a aparut si ne permiteam sa jucam. Costa doar un leu si petreceam zile intregi in incercarea de a aduna informatii in legatura cu meciurile si cu echipele. Cautam statistici si clasamente prin ziare vechi, alta sursa pe atunci nu exista. Nu era internet cum este in ziua de azi, nu aveam acces la informatii. Astazi e destul de usor sa faci rost de ponturi si pronosticuri fotbal. Tot ce trebuie sa faci este sa ai acces la internet.

Chestia asta cu ponturi si pronosticuri in fotbal e cu dus si cu intors, depinde cine o priveste. Daca e sa judecam dupa mentalitatea romaneasca, toti ne pricepem la fotbal asa ca ce nevoie am eu de sfaturile cuiva? Avem fotbalul in sange si suntem niste microbisti inraiti. Cei mai in varsta cu siguranta isi aduceau aminte de galeriile facute la meciurile Romaniei de la turneuri finale inainte de anii 2000, cand inca mai era activa “Generatia de Aur”. Avem nevoie de aceste ponturi intrucat e vorba de informatie suplimentara, nu de catalogarea priceperii la fotbal in sine.

Ramane la aprecierea fiecaruia daca merita sau nu “investitia” in pariurile sportive. Sunt sanse sa castigi ceva bani daca ai ponturi bune si astfel, poti scapa de nevioa unui job real si cred ca asta ne dorim cu totii, un job departe de patronii din tara noastra, patroni care niciodata nu se gandesc la grijile sau nevoile angajatului.

Leave a Reply