Mai exista incaltaminte de calitate?

Imi pun aceasta intrebare dupa ce am fost ieri prin oras in cautare de incaltaminte. A venit vara si cautam ceva mai comod si mai lejer. Am decis sa pun ghetele deoparte si sa imi caut ceva pantofi, sandale, chiar si papuci numai buni pentru sezonul de vara. Nu mica mi-a fost mirarea cand am observat ca toate magazinele din oras au cam aceeasi marfa, putina si foarte slaba calitativ. Cred ca o cumpara cu camioanele de la Dragonul Rosu din Bucuresti si o vand la Severin…

Am ajuns acasa cu punga goala si am decis sa deschid calculatorul, sa caut ceva magazine online de unde sa-mi comand o pereche de pantofi de calitate cat de cat. Nu sunt genul care sa arunce milioane pe incaltaminte, insa nici chinezarii ieftine nu imi doresc. Am gasit la o simpla cautare vreo 5 magazine online, dar de la care sa cumpar? E destul de dificil sa iei o decizie daca cumparaturile pe internet nu sunt punctul tau forte, mai ales daca discutam de magazine online cu care nu ai avut niciodata tangente.

Am decis pana la urma sa fac o analiza mai ampla si m-am oprit asupra magazinului otter.ro. De ce ei? Mi s-au parut ca au cel mai bun raport calitate – pret. Dupa cum spuneam, nu am nevoie de incaltaminte foarte calitativa, doream ceva mediu. Am gasit niste sandale foarte frumoase pe care le-am si comandat de altfel, impreuna cu o pereche de balerini pentru sora mea. Am zis sa ii fac o surpriza si am reusit, chiar avea si ea nevoie de o pereche pentru vara.

Mai exista incaltaminte de calitate, dar numai online. In oras m-am convins si cred ca a fost pentru ultima data cand mai pierd timpul si mai consum motorina incercand sa cumpar ceva. Probabil orasul este de vina, oamenii fiind saraci, nu au bani de calitate nici macar medie, asa ca magazinele umplu rafturile cu incaltaminte ieftina, slaba calitativ.

Este decizia fiecaruia pana la urma de unde si ce cumpara, tot ce pot sa fac eu este sa recomand lucruri si servicii de care sunt multumit. Nu sunt carcotas sa ma leg de fiecare aspect minor deranjant, insa cu siguranta oamenii isi doresc lucruri de care sa se bucure cat mai mult timp. Raportul calitate – pret ramane singurul in masura sa faca diferenta intre aceasta durabilitate despre care discutam adineaori.

Leave a Reply