Mai pot fi considerate florile cadoul perfect?

Traind intr-o societate atat de materialista e dificil de spus daca florile mai reprezinta ceva pentru oameni, pentru femei in general. De multe ori, florile au ajuns sa fie primite drept niste lucruri fara valoare din cauza faptului ca reprezinta un simbol. Daca te uiti la buchete de flori apoi la un smartphone, o sa vezi ca cineva e destul de limitat in capacitatea efectiva de a face ceva. In momentul actual, pana si niste ursi de plus mari sunt mai indragiti de cat ceva buchete de flori, nu?

Florile reprezinta sufletul femeii

Din punctul meu de vedere, florile nu si-au pierdut din importanta in ciuda faptului ca femeile au inceput sa le trateze cu raceala. Raceala cu care le trateaza este raceala sufletelor lor, s-a cam dus din ele caldura si feminitatea. De multe ori caut o florarie online de unde sa cumpar flori speciale pe care sa le daruiesc celor care inca mai iubesc frumosul pentru ca florile asta sunt, un simbol al frumosului. In trecut barbatii daruiau flori femeilor importante din vietile lor pentru doreau sa le cinsteasca si sa le arate cat sunt de frumoase.

Care sunt alternativele pentru buchete de flori? Incearca sa daruiesti factorul surpriza

Cel mai adesea, cand doresc sa fac o surpriza unei femei, nu-i cumpar simple flori. Ii cumpar de exemplu un bonsai. Stiu ca toate s-au cam saturat de acele vesnice buchete de flori care arata de fiecare data la fel si sfarsesc la tomberon in urmatoarele 3 zile. De unde sa le dau feminitate daca ele nu mai au? Macar daca le daruiesc un bonsai, sunt sigur ca o sa il tina in casa ani de zile. Sunt cele mai frumoase plante de apartament pe care le poti darui cuiva si nu ma intereseaza cei care or sa vina si or sa spuna ca sunt scumpe. Ma intereseaza calitatea si factorul surpriza. Cei care tin la bani pot sa daruiasca simple buchete de flori, ins anu vor reusi sa surprinda o femeie moderna atat de mult doar cu trandafiri.

Leave a Reply