Mai sunt cluburile cluburi?

Cluburile de noapte parca au inceput sa isi piarda din esenta, odata cu avansarea tehnologiei. Societatea nu putea sa ramana in loc, asa ca s-a dus si ea dupa val. Daca ne aducem aminte cluburile anilor 90 si le punem la olalta cu cele din ziua de azi, cu siguranta o sa vedem o diferenta de la cer la pamant. Au trecut anii, a trecut moda, s-a schimbat muzica…

Muzica din cluburile contemporane nu e pe placul meu, trebuie sa recunosc. Nu am ramas un invechit, insa sunt adeptul calitatii. Foarte putine cluburi din Bucuresti si din tara mai apeleaza la muzica de calitate pentru ca, din pacate, in societatea anului 2015 primeaza prost gustul, nu bun gustul. Exact ca si la TV, in cluburi se aude muzica pe care clientii o cer. Nu te avantajeaza cu nimic sa bagi muzica de calitate si sa ai o discoteca goala, nu?

Unde gasim cluburi cu muzica de calitate in Romania?

Zilesinopti.ro este unul dintre exemplele bune pe care vi le pot da. Gasiti pe acest site o gama variata de cluburi de calitate, unde nu o sa auziti manele sau alte muzici de proasta calitate. Avem nevoie de un asemenea site care triaza din start discotecile de carciumi si alte bombe ordinare pe care altfel, am fi nevoiti sa le incercam pentru a ne da seama daca este de calitate sau nu.

Ne dorim cluburi de calitate?

Ei bine, dupa cum spuneam mai sus, aici este problema. Din cauza faptului ca tanara generatie – cea care frecventeaza cluburile – nu mai este capabila sa faca diferenta intre muzica de calitate, muzica banala si muzica de proasta calitate, incet incet cluburile au inceput sa se degradeze. Nu ne mai dorim muzica de calitate pentru ca nu suntem in stare sa o identificam in primul rand. Muzica de calitate se produce dar nu pentru intern, ci pentru international. Exista extraordinar de multe cluburi din Europa care traiesc foarte bine cu muzica romaneasca de club, de calitate.

Oamenii care o pot intelege o traiesc destul de intens si se bucura de ea, oamenii incapabili sa o inteleaga prefera sa se duca intr-un club in care se aud manelele de la 2 strazi distanta. Asta este diferenta dintre noi si straini: mentalitatea. Calitatea are radacini adanc infipte in mentalitate si daca nu o schimbam, cu siguranta muzica de calitate va merge in continuare peste granite

Leave a Reply