Mai sunt utile corturile in ziua de azi?

Cortul reprezinta cea mai veche forma de asezare urbana din istorie. Inca din cele mai vechi timpuri, cetele de nomazi obisnuiau sa isi construiasca un cort in locuri mai ferite de intemperii si reusau in scurt timp sa isi infiinteze adevarate gospodarii in jurul acestora. Desi am evoluat foarte mult pe scara civilizatiei, corturile inca mai sunt utile. Chiar daca astazi construim cu betoane, caramizi si lemn, va exista un moment in viata fiecaruia cand va avea nevoie de un cort.

Pentru mine, acel moment a venit mai devreme de cat as fi crezut si nu ma refer la mersul cu cortul la munte sau astfel de peripetii. Pur si simplu la munca era sa fac Craciunul si Revelionul in cort, cabina de operator avea sa fie zdruncinata serios de un mic mare cutremur survenit in conditii inca neclare… pentru unii zic. Ma si vedeam cu calculatorul si cu monitorul in curte, intr-un cort. Gasim pe www.tentevent.ro diverse corturi utile in astfel de situatii, asa ca nu mai e loc de griji.

Am observat ca e din ce in ce mai la moda sa faci si nunta la cort. E o idee cu care si eu sunt de acord si pe care o consider destul de originala. Mi-ar palce sa am parte de o nunta la munte sau pe o plaja pustie, departe de civilizatie si de masini, de zgomot si de agitatie. Cu cat ne inmultim mai mult pe planeta asta, cu atat incepem sa cautam din ce in ce mai serios refugii pentru diverse evenimente, pentru a dobandi starea de pace interioara ce ne lipseste cu desavarsire din cauza stresului cotidian.

De multe ori am zis ca imi cumpar un cort mai mare si ma duc la Herculane sa ma bucur de vreo 2 zile de relaxare, caci atat imi permite timpul liber. Cu siguranta voi pune in aplicare acest plan odata ce timpul imi va permite sa dorm sub cerul liber fara sa ma transform intr-un cub de gheata. Asadar, corturile sunt foarte utile in ziua de azi si cu siguranta ne vor salva pielea mai devreme sau mai tarziu.

Leave a Reply