Marile magazine se pregatesc de al 15-lea Black Friday anul acesta

Cred ca incepe sa devina obositoare campaniile de reduceri practicate de marile magazine de-a lungul anului pentru ca te deruteaza de nu mai stii care este pretul real al produsului. In noiebrie vine Black Friday, dupa Black Friday vine Mos Nicolae, Craciunul, Revelionul si asa mai departe. Reduceri peste reduceri si adevarul este ca te zapacesti. Astfel, unele magazine incep sa afiseze reduceri in fiecare luna, insa nu mai stii care a fost de fapt pretul intreg al produsului ca sa te poti feri de teapa.

Da, teapa in Romania a devenit sport national din pacate. Oamenii inteleg ca singurul mod de a face bani este acela de a pacali, nu de a-ti pune mintea la contributie sa creezi ceva sau sa oferi servicii de calitate. Am ajuns sa avem Black Friday de 15 ori pe an, cel putin si asta din cauza faptului ca romanii sunt mari amatori de reduceri, nu de preturi. De multe ori sunt pacaliti cu niste reduceri false, insa ce le poti face daca nu se intereseaza si ei putin inainte? Cad in plasa de fiecare data cand arunca comerciantii navodul.

Mare atentie ce cumparati si de unde, intrucat e destul de dificil sa iti mai dai seama care este pretul real al produsului dupa atatea campanii de reduceri majoritatea fictive. Incercati pe cat posibil sa cumparati de la magazine de incredere si cand spun magazine de incredere nu ma refer la marile magazine online. Nu, ele sunt cele care dezamagesc cel mai mult. Cautati-va furnizorul perfect si incercati sa il urmariti in de-aproape ca sa va asigurati ca nu sunteti pacaliti. Dupa cum spuneam mai sus, “antreprenorii” romani sunt capabili doar sa ciupeasca, nu sa creeze. Unii dintre ei, sa nu generalziam totusi.

Leave a Reply