Masina e full, fara…

Cred ca toata lumea cunoaste aceste anunturi. Adica oameni care incep sa isi laude masina ca si cum ar fi unica in lune… Toti incep cu fraza masina e full, mai putin piele, navigatie si asa mai departe. Deci din start masina nu este full dar ei simt nevoia sa laude ceva ce nu exista… Bine ca are compiuter si cere o caruta de bani pe ea, cum spune omul in anuntul de mai jos…

Ma amuza teribil asemenea anunturi. Pe langa faptul ca observ niste analfabeti care habar nu au sa scrie, observ si niste laudarosi, niste tepari de doi lei care vor sa atraga atentia prin alte mijloace, nu prin obiectul la vanzare in sine. Auzi, ca masina este full mai putin piele, navigatie, poate chiar si roti. Cine stie? La ce sa te astepti pana la urma ca nici nu mai stii ce sa crezi.

Cand vad asemenea anunturi, chiar daca ma intereseaza masina, evit din start sa contactez pe cel care o vinde pentru ca e genul de om cu care nu vreau sa am de-a face. Genul de om cu minte putina care vrea sa traiasca mult si bine fara sa munceasca, din pacaleala si alte lucruri. Voi ce parere aveti despre masinile astea full? Sau despre analfabetii care nu sunt in stare sa scrie corect o fraza elementara in limba romana? Eh, trebuie sa supravietuiasca si ei cumva pana la urma, nu? Acuma, daca supravietuiesc pacalind pe X si pe Y cine e de vina?

 

Leave a Reply