Masinuta cu telecomanda

Nu stiu de ce, insa majoritatea baietilor sunt innebuniti de masinuta cu telecomanda, in special atunci cand esti micut. Unora nu le trece microbul nici atunci cand cresc, si exista o sumedenie de masinute cu telecomanda pentru adulti care ar face sa saliveze si cel mai impatimit colectionar sau pasionat de aceste lucruri. Imi aduc aminte prima mea masinuta cu telecomanda. De fapt, nu era o masinuta cu telecomanda in adevaratul sens al cuvantului, caci erau foarte scumpe in acea vreme. Am crescut in anii 90 cand nu prea erau nici bani nici diversitate prin magazine. Prima masinuta cu telecomanda avea telecomanda legata printr-un fir de masina, nu comunicau prin unde asa cum ar fi trebuit. Era o gaselnita ieftina pentru niste parinti saraci sa scape de un baiat sacaitor care isi dorea mereu o masinuta cu telecomanda. M-am bucurat tare mult de ea, nu ma deranja sa merg in spatele ei astfel incat sa o pot folosi mereu.

Gasim masinute cu telecomanda pentru parinti pe site-ul aici. Parintii au doua optiuni: sa se joace cu ele pana la epuizare sau sa le daruiasca copiilor. Masinuta cu telecomanda in ziua de azi a capatat un alt aspect si o alta functionalitate. Exista masinute cu telecomanda ce se duc peste 50 de metri fara sa iasa din raza de actiune, exista concursuri cu masinute teleghidate, insa trendul observ ca este inspre drone = masinute cu telecomanda care zboara. Bine, nu sunt masinute insa arata cam la fel :)). Important este ca cei mici sa se bucure de ele la fel de mult cum m-am bucurat eu de prima mea masinuta cu telecomanda din copilarie. Sufletul de copil este atent la detalii atunci cand nu trebuie si invers… Nu-i nimeni de vina, asa este o personalitate in formare.

Masinuta cu telecomanda o sa ramana in sufletul oricarui baietel, chiar daca intre timp creste si devine adult. Avem nevoie de mici bucurii atunci cand suntem copii pe care sa le purtam in suflet pana la adanci batraneti. Asa functioneaza copilaria: o sumedenie de amintiri frumoase ce ne raman in minte pe veci. O fi oare bine sau rau? Eu unul cred ca e de bine. Oamenii sunt construiti in asa fel incat sa se bucure de viata.

Leave a Reply