Mergem la proteste non stop, mai puțin la vot

Iarăși proteste în țară, iarăși nemulțumire, iarăși #Rezist. Ok, e dreptul fiecăruia să protesteze. Bă, da să mor eu că am ajuns o nație tare ciudată, parcă ne plac protestele mă, altfel nu-mi explic de ce nemulțumirea oamenilor nu se vede niciodată LA VOT. Ne place așa să ieșim în stradă pentru toate prostiile, unii comandați ca niște roboței de anumite forțe obscure, însă când vine vremea să schimbăm ceva cu adevărat în țara asta, stăm la căldurică și privim sondajele B.E.C.

Băi nene, dacă vreți o schimbare în țara asta, singura, unica modalitate de o obține este votul. Protestele nu au impresionat niciodată pe nimeni pentru că nu discutăm despre ceva de anvergură. Câteva mii/sute de mii de oameni comparativ cu 16 – 18 milioane câți mai sunt în țară la ora actuală e absolut nimic. Nimeni nu le ia în seamă. E ok, repet, e dreptul fiecăruia să protesteze față de o situație cu care nu este de acord, atunci când simte că drepturile lui sunt călcate în picioare de niște guvernanți ce au drept unic scop în viață propriile buzunare, dar haideți și LA VOT.

Să nu ne îmbătăm cu apă rece, să nu credem că protestele sunt unica noastră ocazie de a arăta nemulțumirea pe care o avem vis a vis de o anumită problemă. Cea mai puternică armă a cetățeanului este VOTUL, nu protestul. Nu trăim în țara în care cei ajunși la putere chiar arată că le pasă de cei care i-au trimis în acele scaune pufoase. Cu ăștia nu merge cu protestul, trebuie taxați mult mai grav, și anume prin vot. Dacă mergem la vot, o să fie bine. Dacă nu, putem pune #Rezist zilnic, la infinit. Să fim realiști, totuși.

Leave a Reply