Merita banii un smartphone?

Vremurile pe care le traim sunt din ce in ce mai inclestate in tehnologie. Astfel, telefonia mobila s-a schimbat destul de mult fata de ceea ce inseamna in urma cu vreo 15 ani de exemplu. Imi aduc aminte de epicul Nokia 3310, fara functii extra. Tot ce puteai face cu el era sa te joci Snake sau sa vorbesti. Nu avea camera foto, internet nici atat. In urma cu 15 ani nu aveam internet nici pe calculatoare, ce sa mai zicem de telefoane?

Astazi avem aceste telefoane inteligente denumite smartphone. Spre deosebire de telefoanele obisnuite, aceste smartphone-uri costa destul de multi bani si daca nu esti un impatimit al tehnologiei, mereu iti pui intrebarea daca merita oare sa dai 1200 de lei pe un asemenea dispozitiv? Multi vin cu vorbele “Dar ce stie sa fac de banii astia?”

Ei bine, un Samsung Galaxy S4 de exemplu, un smartphone mediu ca si performanta situat undeva pe la 1200 de lei in acest moment (click aici pentru specificatii) stie sa faca destul de multe, poate controla cu usurinta tot ceea ce faci prin intermediul calculatorului desktop. De multe ori, aceste smartphone-uri sunt mai puternice decat calculatoarele de acasa chiar daca nu ne vine sa credem.

Dar concret, de ce merita banii un smartphone?

Chiar daca nu esti un impatimit al tehnologiei, in ziua de azi trebuie sa fii conectat in permanenta la mail, sa fii mereu online pe retelele de socializare si bineinteles sa faci sute de poze de calitate prin locurile in care treci. De exemplu, exista si smartphone-uri dual-sim care te vor scapa de purtatul a doua telefoane. Vedeti pe abdcomputer.ro o gama larga de smartphone-uri care cu siguranta or sa va starneasca atentia. Daca inca nu aveti un asemenea dispozitiv, e momentul sa cumparati unul.

Tehnologia avanseaza constant iar aceste telefoane destul de scumpe vor ajunge in curand atat depasite dar si ieftine. Eu de exemplu am cumparat un Galaxy Grand Neo in urma cu un an si ceva, iar astazi nu il mai gasesc deloc in magazine… Atat de rapid evolueaza tehnologia, trece pe langa noi si nu avem nici o putere in a stapani-o. In fond, asa trebuie sa fie, noi suntem cei care o ducem mai departe si trebuie sa ne adaptam propriilor schimbari.

abd

Leave a Reply