Metode de relaxare

Vremurile pe care le traim sunt extraordinar de stresante. Stres acasa in familie cauzat de neajunsurile de zi cu zi, poate si ceva probleme de sanatate. Stres in trafic, toata lumea se grabeste sa ajunga primii la semafoare. Cu ce scop? Nu stiu, e o boala tipic romaneasca alergatul intre semafoare cu viteza lunimii. Stres avem si la locul de munca, cei care avem norocul sa si avem unul. Rata somajului este destul de mare si acest lucru nu face altceva decat sa scada nivelul de trai. Patronii si firmele profita din plin de aceasta situatie ca sa ofere salarii de mizerie. Atata timp cat lumea e disperata si impinsa de la spate de banci, se vor duce sa lucreze si pe salarii de mizerie, salarii care in niciun caz nu ii va ajuta, din contra le va face si mai multe probleme. Salarii mici aduc discutii in familie, neajunsuri si asa mai departe.

Ce facem atunci cand stresul atinge cote maxime? Unii se duc la masaj, altii la masaj erotic (daca ii tine buzunarul), altii gasesc metode de relaxare alternative precum pescuitul. Desi aparent o pierdere de vreme cei care reusesc sa si prinda peste se distreaza destul de bine. Nu e cazul ca aducem in discutie epicele povesti pescaresti cu monstrul cat casa caci nu are rost. Oricine se poate apuca de pescuit, trebuie doar sa aiba inclinatie catre asa ceva si sa ii placa ideea de a sta. Intrii intr-un magazin de pescuit Bibanu de unde iti cumperi toate cele necesare si esti gata sa devii un pescar in adevaratul sens al cuvantului. Daca esti si genul mai norocos atunci intr-adevar vei indragi pescuitul. Poate o sa ai bafta sa te intorci acasa cu un peste de care chiar o sa te poti bucura. Nu toti se mananca insa am amici care mai prind cate ceva din cand in cand de bagat la oala. Bine, sper sa iti placa si pestele gatit. Mie unul nu imi place.

Odata ce ti-ai cumparat bijuicile trebuie sa mergi pe balta. Multi spun ca pescuitul implica foarte mult noroc, ceva gen Poker insa sunt de parere ca, la fel ca Poker-ul, pescuitul necesita multa inteligenta, tehnica si nu in ultimul rand dibacie. Vorba aia, daca pestele ar fi prost nu ar sta in apa, nu? Eu cred ca trebuie si putina inteligenta ca sa prinzi ceva. Un pescar bun le are pe toate. Inteligenta, dibacie, scule performante si asa mai departe. e ca si cum te-ai duce la curse cu o masina mult mai slaba ca a concurentilor. Teorietic nu ai sanse prea mari insa daca esti un sofer bun cu siguranta poti sa le faci fata. Daca faci rost si de o masina echivalenta atunci castigul e doar de partea ta. Asa si cu sculele de pescuit. O undita serioasa ajuta destul de mult in ecuatia cantitatii de peste prins.

Leave a Reply