Minatul Electroneum cu telefonul NU este țeapă

Am tot auzit vehiculându-se în mediul online că Electroneum e țeapă, că nu se trimit monedele și chestii de-astea și am zis să pun și eu umărul la treabă, să minez și eu un pic cu telefonul să văd cam cum stă treaba. E țeapă sau nu? Am minat vreo două zile ca să strâng în jur de 18 ETC în portofelul virtual și apoi am așteptat. Și am așteptat. Și am așteptat. M-am interesat un pic online și am văzut că multă lume se plânge de faptul că monedele sunt trimise cu multă întârziere, dar de trimis, se trimit.

Minatul de monede ETC nu forțează telefonul în vreun fel, sunt niște bani pe care cei de la Electroneum ți-i trimit pentru reclamă probabil și brand awareness. Nu vi se folosesc resurse pentru chestia asta mai mult decât rularea unei simple aplicații ce funcționează pe bază de conexiune la internet. Ei bine, să continuăm povestea cu Electroneum-ul meu. După vreo câteva zile, vreo 10 parcă, m-am trezit cu 0 ETN în pending ballance. Și am observat că aveam în cont cei 18 ETN minați.

Așadar, Electroneum nu este țeapă. Este considerată țeapă de către cei care nu au răbdare și nu vor să înțeleagă faptul că plățile se fac manual și chestia asta durează la 120.000 de clienți. Deh, așa au fost românii dintotdeauna, chiar dacă primesc bani gratis, ei nu vor să aștepte după ei. Ei îi vor acum, pe loc, primii din capul listei… Cum nu se întâmplă exact cum vor ei, încep să jignească sau să strige abuz, țeapă și alte idei pe care străinii nu prea le pot înțelege. Acum sper că s-a lămurit lumea.

Leave a Reply