Misoginism

Inca din cele mai vechi timpuri femeia a fost subestimata. Uneori, pe buna dreptate, insa faptul ca femeia face prostii nu are legatura cu sexul, ci mai degraba cu genele mostenite. Din punctul meu de vedere nu trebuie sa existe misoginism, caci atata timp cat exista si barbati la fel sau poate chiar mai prosti decat femeile, ar fi o nedreptate sa catalogam.

De unde pana unde chestia asta cu femeia e proasta? Sau femeia nu e buna de nimic? In principiu, asa se intampla cand un prost se crede mai inteligent decat prostul de labga el. Il subestimeaza si deja il catalogheaza drept inferior. Femeia face prostii si face multe, incepand de la a conduce precum cizma cu toc de 15 si terminand cu aruncadu-ti casa in aer la propriu atunci cand nimeni nu-si imagineaza asmenea scenarii. Astea sunt rautacismele barbatilor si cred ca de cele mai multe ori ascund multa frustrare.

Din punctul meu de vedere, femeile sunt egale cu barbatii si nu ar trebui sa existe asemenea taguri misogine, caci oricat am incerca sa aratam cu degetul femeia, fara ea tot nu se poate. Doar daca te calugaresti si te duci in munti pentru tot restul vietii, in rest cu totii ne dorim o familie si un copil. Desigur, un cuplu gay ce adopta un copil nu poate sa intre in discutie deocamdata, discutam doar despre femei. Asadar, avem nevoie de femeie atata timp cat viata pe care o traim este facuta pentru a fi traita in doi, nu de unul singur. Renuntati la misoginism si la rautati, pana la urma, cu totii veti pleca capul in fata unei femei.

Leave a Reply