Misoginismul

De multe ori sunt usor misogin si subestimez femeia. De multe ori nu o vad capabila sa duca la bun sfarsit niste sarcini pe care noi barbatii reusim sa le indeplinim. Ieri a venit pe capul meu la statie control de la Vama, in legatura cu camerele de supraveghere si cu stocul de marfa. Erau doi domni si o doamna. Cu doamna am ramas la taina si mi-a povestit multe. Mi-a povestit de dificultatile pe care le-au avut atunci cand au mers in controale in special la cei care vand tigari la negru. Scandaluri, batai si asa mai departe. E o munca destul de dificila pentru o femeie insa trebuie sa existe egalitate. Femeia contrabalanseaza pe partea de rabdare, de intelegere si de ce nu de inteligenta. Inteligenta feminina desi subestimata exista.

Fara femeie nu se poate trai. Viata pe pamant nu este conceputa pentru a se trai singura. Nevoia de inmultire si de reproducere este cat se poate de evidenta. Nevoia de cuplu si de afectiune iar la fel este cat se poate de evidenta oricat s-ar da unii gongoi spunand ca nu au nevoie de femeie, ca e proasta si e si cu gura mare. Numai un gibon ar putea gandi asa si culmea este ca sunt destul de multi giboni printre noi. E adevarat ca unele femei nu prea le au cu condusul masinii si e prilej de batjocura mai mereu insa in niciun caz n trebuie sa ne comportam asa.

O femeie trebuie respectata. Ea este mama si ea este cea care alina suferinta atunci cand te simti rau. Nu degeaba preotul iti spune atunci cand te insori ca ea iti va fi alaturi la bine si la rau. Toti barbatii ar trebui sa caute o metoda sa le multumeasca, sa cumpere bijuterii online si sa le faca cadou, sa le cumpere haine, orice aduce bucurie si zambete.

Nu stiu daca romanii vor reusi vreodata sa scape de mentalitatea asta rusinoasa. Femeia este absolut egala din toate punctele de vedere cu barbatul si trebuie apreciata pentru treburile pe care le face si pentru felul ei de a fi.

Leave a Reply