Mister Bean

Aveti aici doua clipuri cu Mister Bean, clipuri care au fost putin ferite de ochii telespectatorilor. Nu au fost date pe la TV pentru ca sunt inregistrari din spectacolele LIVE pe care marele Bean le tinea cu multi ani in urma. Cel putin, mie Rowan Atkinson mi se pare actorul complet. Are de toate si poate sa faca de toate.

Personajul Bean este un copil de 9-10 ani care intotdeauna face abstractie de imprejurimi, de lume, si se concentreaza asupra jucariilor sale. Este un personaj atat de simplu si atat de hazliu incat putini sunt cei care nu au auzit de Bean.

Imi aduc aminte cand se transmitea Bean la TV, erau aceleasi episoade pe care le invatam pe dinafara, insa nu ne plangeam. Il urmaream si radeam de fiecare data la glumele lui. Umorul englezesc nu prea exista, nu prea e gustat de toata lumea asa ca e destul de ciudat cu acest personaj Bean a ajuns sa palca atat de mult la public.

Il urmaresc cu mare drag pe Youtube pe Bean de fiecare data cand am nevoie de amuzament. Glumele simple ies intotdeauna in evidenta si cred ca acest gen de umor ar trebui sa fie mai des intalnit pe micile ecrane. Probabil tinerii din ziua de azi il considera rasuflat ca si pe Stan si Bran, mar actori ce au lasat in urma o intreaga arta cinematografica.

Acestia sunt oamenii care duc mai departe comedia, o imbratisaza si ii aduc un aport de noutate prin propria lor personalitate. E drept, nu va mai exista nicioadata un al doilea Bean, ar fi imposibil, insa sunt de parere ca mai avem nevoie de asemenea personaje… Poate si la TV, chiar daca nu ar face cine stie ce audienta.


Leave a Reply