Mobila de calitate

Am auzit foarte multe controverse in randul amicilor pe tema mobilei. Unii spun ca e bine sa o cumperi de la o firma cu renume, altii ca e mai ok sa o faci pe comanda, fiecare venind cu argumentele sale pornind de la calitatea executiei si terminand cu preturile. Mobila o cumperi o data in viata poate si atunci te astepti sa te si tina. Calitatea este un lucru important si nu trebuie sa neglijam acest aspect.

Tata a fost tamplar de meserie si stiu foarte bine cat de greu se lucreaza cu lemnul. Sigur, tehnologia din ziua de azi simplifica destul de mult lucrurile, insa partea de calitate a executiei tot meseriasilor le apartine. Parerea mea este ca, atunci cand ai nevoie de mobila de calitate e bine sa apelezi la un magazin cu renume. Meseriasii aparuti peste noapte si particularii ce lucreaza ieftin si prost nu sunt o solutie decat pe termen scurt. Dupa ce vei apela la ei, iti vei da seama ca ceea ce ai comandat tu nu mai exista in proiect.

Cand ai nevoie de ceva mobilier si apelezi la ateliere de cartier pentru a le face pe comanda va dura intotdeauna de doua ori mai mult fata de cat estima initial meseriasul, si nici nu va iesi ce se planificase initial. Cum sa ii incredintezi sa mai faca si birouri si mese de consiliu? Un amic bun de-al meu s-a ingaduit sa isi faca pe comanda la un astfel de atelier ceva mobila pentru bucatarie, si dupa doua luni mobila tot nu era gata. Nu vreau sa ma gandesc ce ar fi facut daca ar fi apelat tot la ei pentru a mobila intreaga casa… probabil si-ar fi cumparat cateva saltele relaxa si ar fi dormit pe jos un an de zile.

Niciodata nu e bine sa ne pripim si nici sa ne ducem dupa preturi mici si promisiuni false. Cel mai bine e sa cumparam doar de la magazine de renume si nu vor fi probleme.

Leave a Reply