Mobila noua de Mos Craciun

Mos Craciun obisnuieste sa aduca jucarii celor mici, dupa cum spune traditia. Ei bine, extinderea lui Mos Craciun in lumea adultilor aduce o noua aura sarbatorii, un nou inteles si un prilej si pentru cei mari sa se bucure de daruri. Nu cred ca exista lucru mai frumos decat acela de a darui, ca sentimentul de implinire pe care il simti in momentul in care vezi cum cineva drag se bucura de cadoul tau. Practic, la acest lucru se rezuma spiritul Craciunului, la a fi un om mai bun si mai atent cu cei din jur. Spiritul Craciunului ne cuprinde pe toti in aceasta perioada, desi buni cu cei din jur ar trebui sa fim mereu. Din pacate, suntem oameni si mai gresim, asa ca in aceasta perioada avem sansa sa ne rescumparam greselile facute de-a lungul anului si sa aratam celor carora le-am gresit ca ne pare rau.

Pentru cei mari, mobila mi se pare cadoul perfect. Bine, sa nu creada cineva ca poate fi pusa sub brad, in noaptea de 24 spre 25 Decembrie… Nu, adultii isi fac cadouri de Craciun inainte de sarbatoarea cu pricina sub forma de mobila pentru sufragerie sau dormitor. Daca ai o nevasta care adora sa gateasca si petrece foarte mult timp in bucatarie, cu siguranta se va bucura de o mobila de bucatarie noua. Daca tot e cadou, trebuie sa fie si de calitate, asa ca nu are rost sa ne incumetam cu agaricii de cartier, care-ti lucreaza pe comanda dar nu si calitate. Trebuie sa apelam intotdeauna la firme cu renume in domeniul mobilei, precum Elvila.ro.

Eu unul sper ca Mos Craciun sa aduca tuturor exact ce isi doreste, dar mai ales multa sanatate. Se spune ca daca esti sanatos, muti si muntii din loc.

Leave a Reply