Mobilarea caselor

Observ o schimbare de trend in ceea ce priveste mobila. Daca toti am crescut cu acea mobila masiva, ceausista as putea spune, astazi lucrurile stau exact invers. Nimeni nu mai vrea sa umple peretii casei cu lemn masiv, nimeni nu mai vrea sa ocupe din spatiul casei cu lemn. Practic, se cauta mobilier care sa fie subtire, rasfirat si mai ales util. Utilitatea mobilei trebuie sa fie intotdeauna o prioritate pentru noi. Sa nu uitam si de calitate, foarte importanta si calitatea.

Atunci cand te duci si faci mobila pe comanda la un atelier local, nu ai niciodata siguranta ca ti se va lucra calitativ. De multe ori sunt bani dati degeaba pentru ca adevaratii meseriasi sunt in spatele firmelor cu renume precum Elvila. Daca voi avea vreodata de ales intre atelierele de cartier si Elvila, intotdeauna o sa aleg firma care este pe piata de mai mult timp. Ma gandesc la faptul ca daca nu ai lucra calitate nu ai fi pe piata inca din anii 90.

Vecinul meu a cumparat o biblioteca Memory de la Elvila si spunea ca este foarte multumit. Spunea ca merita fiecare banut si ca doar in acest fel reusesti sa combini utilul cu placutul. Calitatea se vede de la o posta, nu trebuie sa fii specialist. Este exact ca la telefoanele mobile, cu cat sunt mai bine finisate cu atat ai mai multa incredere ca ai de-aface cu un telefon de calitate. Gasim o gama larga de biblioteci aici http://www.elvila.ro/biblioteci-cid-857.html.

Pai ma gandeam de ce parintii mei au tinut aproape o viata intreaga mobila. Raspunsul este calitatea. Desi pe vremea lui Ceausescu se lucra cum se lucra, faceau lucruri bune. Astazi trebuie sa cautam aceeasi calitate atata timp cat dorim sa tinem mobila o generatie.

Leave a Reply