Moda balerinilor

De fiecare data cand vine vara, vine moda balerinilor. Ce sunt balerinii? Balerinii sunt acele incaltari destul de sumare, tipice verii, pe care femeile le adora. Sunt confortabile si potrivite pentru gradele din termometre. De ani buni avem parte de o moda a balerinilor, moda ce pare sa capete o anumita nota de permanenta. Moda se spune ca ar fii trecatoare si circulara, vine, dispare, revine , dispare si tot asa. Ei bine, moda balerinilor se pare ca nu mai dispare si avem parte de ea in fiecare an.

De unde cumparam balerini?

Ei bine, magazinele din oras sunt pline de asemenea incaltari, insa eu recomand tot internetul. De ce? Pai am doua motive principale: calitatea si diversitatea. Nu cred ca exista calitate in magazinele din oras pentru ca oamenii sunt invatati cu ieftineaua. In orasele sarace, oamenii vor ieftin si mult, exact ca pe vremea lui Ceausescu.

Diversitatea este si ea un motiv pentru care ar trebui sa cumperi de pe internet. Magazinele din oras au niste standuri limitate, nu pot sa insire 200 de perechi de balerini, diferite. Intelegeti ce vreau sa zic, nu? Atata timp cat cumperi de pe internet, diversitatea este asigurata. Exista magazine precum miniprix.ro unde ai ocazia sa alegi dintre sute de modele de balerini.

Moda balerinilor nu o sa dispara prea curand si cred ca este una dintre putinele care au reusit sa prinda radacini in mentalitatea romaneasca. Moda romaneasca de altfel, este destul de stranie. Scoatem balerinii din context si observam ca ramane per total o moda destul de influentabila. De obicei, ce se vede la TV devine moda indiferend daca este de bun gust sau nu. Mentalitatea romaneasca si mai ales tinerii nu pot sa distinga bunul gust de prost gust. E vorba de personalitate aici.

E destul de ciudat pentru ca in cazul incaltamintei, a balerinilor, au reusit sa aleaga bine, dar restul modei? Cum ramane cu ea? Fetele incep sa umble din ce in ce mai dezbracate pe strada. Eu inteleg caldura, canicula, insa asta nu e un motiv sa cumperi si sa porti niste pantaloni atat de scurti incat ti se vede fundul. Eu inteleg ca fetele sunt disperate dupa atentie, insa e o atentie destul de superficiala zic… Sper ca aceasta moda sa se regleze in anii urmatori cum s-a reglat si moda balerinilor.

miniprix

Leave a Reply