Monkey Board: distracțiile electrice sunt pe val în 2017

Monkey BoardCu toții ne aducem aminte de vremurile în care apăruse pe piață prima trotinetă electrică sau mai bine zis primul hoverboard. Da, aceste hoverboard-uri au fost destul de contestate în trecut, asta până ce lumea să înceapă să se obișnuiască cu ele și să vadă într-adevăr cât de distractive pot fi aceste aparate. Ei bine, lucrurile au evoluat destul de mult față de acum 4-5 ani în ceea ce privește aceste distracții electrice, distracții care au ajuns să fie pe val în 2017.

Ce înseamnă că distracțiile electrice sunt pe val mai exact? Ei bine, tot mai multă lume le cumpără. Trotinetele electrice au început să fie tot mai des zărite pe străzile noastre, din orice oraș al țării și asta datorită centrelor de închiriere care „au băgat microbul” în cei care s-au dat cu ele de-a lungul timpului dacă putem spune așa, convingându-i că trebuie să aibă propria trotinetă electrică acasă pe care să o scoată la plimbare de fiecare dată când au nevoie de distracție.

Cu hoverboard-urile, idea e un pic diferită. Ele nu au crescut din cauza faptului că se puteau închiria (s-or putea și închiria, eu nu am văzut) ci din cauza faptului că sunt niște aparate capabile să facă senzație la ceas de seară. Ce poate fi mai frumos decât o plimbare într-o seară toridă de vară pe un hoverboard, în parc sau prin Centrul Vechi din București, cu luminițe sub tine, cu o muzică ușoară care să se audă dinspre aparatul tău? Hoverboard-urile au prins pentru că sunt spectaculoase.

Și nu, nu sunt dificil de folosit. Mulți sceptici au stat departe de ele pentru că au avut impresia că-și vor rupe gâtul călare pe așa ceva. Evident, după ce le-au încercat au observat că în realitate sunt niște distracții destul de simplu de controlat. Cei care sunteți interesați de un hoverboard, intrați pe MonkeyBoard să vedeți modele, prețuri și detalii tehnice. Mai mult ca sigur veți găsi acolo un model care să vă placă din punct de vedere al aspectului fizic și veți avea marele avantaj de a cumpăra un hoverboard de calitate.

Leave a Reply