Motivul pentru care NASA nu s-a mai întors niciodată pe Lună

Am văzut recent un documentar în care era tratată această problemă pe care eu unul mi-am pus-o de multe ori, respectiv de ce NASA nu a mai făcut nimic cu luna? Adică de atunci, din anii 60, nimeni nu a mai pus piciorul pe lună și nimeni nu a mai trimis vreo probă măcar în acea direcție.

Subiectul lunii a rămas oarecum abandonat, lipsit de interes sau cum vreți voi să-i spuneți. Ei bine, am găsit pe YouTube un documentar destul de interesant care explică foarte clar motivul pentru care NASA nu a mai trimis niciodată oameni pe lună, sau vreun robot: luna colcăie de extratereștrii.

Lăsând la o parte teoriile conspirației care spun că de fapt, oamenii nu au ajuns niciodată pe lună, trebuie să fii super îngust la minte să crezi că într-un Univers atât de mare, practic infinit, noi suntem singura civilizație care s-a dezvoltat și care a avansat. Gândiți-vă că noi avem doar câțiva mii de ani vechime, pot exista civilizații care au miliarde de ani vechime și pentru care călătoriile între planete este o simplă joacă de copii. Cum noi trimitem copiii afară la joacă în fața blocului, poate așa și extratereștrii vin în vizită pe aici… E ceva la fel de simplu cred…

Acum, că or fi sau nu extratereștrii pe lună, rămâne de văzut, cert este că acolo se petrec foarte multe fenomene stranii pe care din păcate, nimeni nu poate să le explice deocamdată. Urmăriți documentarul și sunt tare curios ce veți crede apoi. Aveți impresia că suntem singuri în Univers?

Leave a Reply