Motivul principal pentru care casele românilor nu arată niciodată ca-n reviste

Cred că foarte mulți dintre noi ne uităm cu jind prin revistele de arhitectură și design interior și cu toate că suprafețele promovate prin intermediul acestora le avem și noi, casele noastre nu arată niciodată în interior precum cele din reviste. De ce se întâmplă treaba asta? Ei bine, sunt mai multe motive aici, dar în cele ce urmează vom discuta doar despre cel mai important și mai semnificativ dintre toate. Probabil l-ați intuit deja, căci nu este greu de „prezis”…

Motivul principal pentru care casele românilor nu arată niciodată ca-n reviste

Nu cred că trebuie să fii Nostradamus, ca să prezici acest motiv. Este de fapt realitatea din societatea românească contemporană, acaparată de superficialitate și de îngâmfare, de gândul că ce faci tu pot face și eu doar de dragul de a mai scuti o cheltuială și așa mai departe. Da, casele românilor nu arată niciodată precum cele din reviste întrucât se încăpățânează să se ocupe singuri de designul interior, de mobilarea incintei etc. Foarte puțini sunt cei care apelează la o firmă care se ocupă cu amenajări interioare case atunci când vine vorba despre design interior și iasă ce iasă.

Adevărul este că nu ne putem pricepe la toate și nu înțeleg de ce unii oameni investesc sute de mii de euro într-o casă dar nu mai doresc să investească vreo câteva mii în designul interior de calitate făcut de o firmă de specialitate? De ce oare unii oameni nu realizează faptul că în viață e bine să fii fericit 100%, nu doar 50%. De ce ai construii o casă de care ulterior să nu fii mulțumit? Cum adică să-ți construiești o casă apoi să te uiți cu jind la revistele de specialitate, din care mai citești din când în când reguli amenajări interioare? Sunt bune și regulile acestea dar parcă și mai bine ar fi dacă ai apela din start la cineva care este capabil să-ți ofere exact ce îți dorești tu… Mai ales că în România cel puțin, aceste servicii sunt destul de ieftine comparativ cu străinătatea.

Leave a Reply