Muzica românească, încotro?

Ascultați și voi cele două piese de mai jos (dacă puteți), întrucât despre ele am să vorbesc în cele ce urmează, într-o încercare aproape disperată de a afla care este motivul pentru care muzica românească trage să intre în groapă și cu cel de-al doilea picior.

GAMI OS – EMOJI (feat. Lino Golden, Mario Fresh)


LINO GOLDEN – “PANAMERA” (feat. Aspy) | Official Video


Din punctul meu de vedere, piesele de mai sus sunt cocălăreala de dincolo de manele. În special Panamera. Cam ăștia sunt tinerii din România din moment ce ei se identifică cu versuri precum:

„Într-o zi vreau sa am mare Panamera gold

Jante d-alea agresive și lăsate jos de tot

Zi ce vrei, am mare plan, genți de bani, sunt golan

Am o minte genială, nu vreau muncă la program”

 

Chestia asta cu munții de bani fără muncă, cu mintea genială, am mai auzit parcă pe la Guță și Salam, de-asta spun că acest nou val de mizerie e dincolo de manele. E o evoluție. Dacă pe la țară se ascultă maneaua, pe la oraș se ascultă cocălăreala evoluată gen LINO GOLDEN.

Bravo nație, cum îți e mintea, așa și soarta… Ascultați exact muzica reprezentativă pentru nivelul vostru de inteligență. România s-a cocălărit de tot. E clar că nu mai există muzică din punct de vedere conceptual din moment ce toți copiii ajung mari vedete „cântând” o mizerie.

One Response

  1. George March 22, 2018

Leave a Reply