N-am mai scris demult despre Cohh

CohhCohh este din punctul meu de vedere cel mai bun streamer de pe Twitch în acest moment. Stream-urile lui sunt atât de pozitive și de frumoase încât poate să fie un tratament contra depresiei în adevăratul sens al cuvântului. De fapt, omul primește mereu mesaje de la cei care-l privesc, mesaje prin care-i sunt recunoscători pentru activitatea sa. Este genul acela de streaming foarte entertaining și cred cu tărie că în următorii 5 ani, acest omuleț va avea parte de o explozie extraordinară, pe măsură ce această nișă a streamingului online se va dezvolta un pic mai mult.

Deocamdată încă există oameni care se uită ciudat la tine atunci când le spui că te joci jocuri pe PC și câștigi bani din asta, exact ceea ce face Cohh. În Statele Unite există mai multă conștientizare a situației și a fenomenului în sine, însă în Europa și în România în general, dacă întrebi pe stradă 10 tineri cine este Cohh sau ce este Twitch.tv, mai mult ca sigur o să fii surprins să vezi că 7 din cei 10 nici măcar nu au auzit de asemenea platformă.

Am reușit recent să prind câteva jumătăți de oră din streamul lui Cohh, din păcate nu am avut timp de mai mult, însă mi-a fost suficient pentru că m-am încărcat cu pozitivitatea de care aveam nevoie și astfel totul a fost bine. Am putut să mă întorc la scris și să torn alte 5-6 articole fără să mă plictisesc. Îl apreciez pe Cohh pentru că apreciez pozitivitatea și acest stil de a face lumea on loc mai bun prin intermediul tehnologiei. Vă recomand și voi aceste transmisiuni LIVE ale omului, cu toate că veți avea nevoie de limba engleză să înțelegeți despre ce este vorba.

Leave a Reply